Uitnodiging Werkcongres Vlaamse Auteursvereniging

Op zaterdag 26 november organiseert de Vlaamse Auteursvereniging, de belangenvereniging van en voor Vlaamse auteurs, haar twaalfde Werkcongres. Je bent welkom in het Letterenhuis in Antwerpen voor een dag vol panelgesprekken en discussiemomenten. Het ideale netwerkevenement én een aanrader voor iedereen die professioneel met literatuur bezig is.

Het programma bestaat onder andere uit een gesprekken over de staat van de literatuur, beeldrechten en doe-het-zelfmarketing. Het volledige programma, toelichting bij de sessies en het inschrijfformulier vind je bij de Vlaamse Auteursvereniging.

Wil je erbij zijn?

Datum: zaterdag 26 november, vanaf 10.30u

Locatie: Letterenhuis, Minderbroederstraat 22, Antwerpen

Prijs: 20 euro voor VAV-leden, abonnees op VERZIN en studenten van SchrijversAcademie en Basisjaar Literair Schrijven. Vink op het inschrijvingsformulier aan dat je komt op uitnodiging van Creatief Schrijven. 35 euro voor niet-VAV-leden en andere mensen uit het boekenvak (bij niet-leden die zich in 2023 aansluiten wordt 15 euro in mindering gebracht). Deze bedragen worden aan de kassa met 10 euro verhoogd. Prijs inclusief lunch. 

Inschrijven is verplicht.

Gepubliceerd op

15 nov. 2022