Auteur worden? Stel je uiterlijk 10 mei kandidaat voor SchrijversAcademie

Ben je al een tijdje aan het schrijven en wil je eindelijk die roman, poëzie- of verhalenbundel papier krijgen? Dan is SchrijversAcademie misschien wel iets voor jou. SchrijversAcademie zet getalenteerde mensen op weg zetten en doet hen groeien als literaire schrijvers. Lenny Peters, Tülin Erkan en Amarylis De Gryse  zijn alumni van SchrijversAcademie. 

Tijdens een tweejarige opleiding bouw je samen met een gemotiveerde groep gelijkgezinden aan je roman, dichtbundel of verhalenbundel. Gerenommeerde auteurs helpen je jouw stem als literair schrijver te ontwikkelen en maken je wegwijs in het literaire veld. 

Iets voor jou?

SchrijversAcademie richt zich expliciet op gevorderde aspirant-schrijvers. Je hebt al een schrijfopleiding gevolgd of je bent op eigen houtje al goed aan het schrijven. Idealiter ben je al bezig aan een schrijfproject.

SchrijversAcademie heeft plaats voor 30 studenten. Je wordt toegelaten na een selectie op basis van ingezonden werk en een gesprek.

Inschrijven kan van 15 maart tot 10 mei, meer informatie vind je via de website van de SchrijversAcademie

 

Nog wat te vroeg voor SchrijversAcademie?

Welkom bij Basisjaar Literair Schrijven! 

Je dompelt je een jaar lang onder in literatuur. Je wordt je beter bewust van hoe literatuur werkt en wat jouw sterke kanten op literair vlak zijn. 

Ontdek hier Basisjaar Literair Schrijven.